Producten & Diensten

Zeefdruk

Zeefdruk is het bedrukken van diverse stoffen door inktdruk. Denk aan katoenen T-shirts, polyester trainingspakken of nylon jassen. Met deze techniek krijg je het beste resultaat. Na de bedrukking gaat de kleding door een droogtunnel (160°C). Bij deze temperatuur fixeert de inkt en hecht hij chemisch aan de kleding. Na dit proces kan de kleding meteen worden gedragen en gewassen.

Vlemmix Textiel Drukkerij werkt met Plastisol-inkten en beschikt over de nieuwste mengmethodes. Daardoor kunnen we alle kleuren van de regenboog mengen. Ook goud, zilver, reflecterend of fluor.

Borduren

Een andere techniek die wij toepassen, is borduren. Computergestuurde borduurmachines brengen de belettering en/of afbeelding aan op de stof. Dit zorgt voor een wat chiquere uitstraling. Het wordt meestal toegepast op polo’s, fleecejassen en colberts, doordat de stof van deze kleding wat dikker is. Maar ook op overalls vanwege de industriële wassingen waar een normale inktopdruk niet tegen bestand is.
Borduurgaren hebben wij ook in allerlei kleuren. De kleur van uw logo zit er zeker tussen!

Vlemmix Textiel Drukkerij produceert ook badges. Dit kunnen losse exemplaren zijn, maar wij kunnen ze ook rechtstreeks op de kleding stikken.

 

Transfers

Vlemmix Textiel Drukkerij is ook leverancier van transfers.

Zeefdruktransfers:

door zeefdruktechniek worden logo, cijfer of naam eerst op een transfervel voorgedrukt. Daarna persen we het door warmte op het textiel.

Flocktransfers:

hierbij worden transfers door een plotter uitgesneden en nadien door warmte op het textiel geperst. Deze toepassing is al enige tijd in de sportwereld gangbaar. Denk aan logo, cijfer of naam op shirts, tassen, kleding etc.
Deze techniek geldt ook voor transferfolie.

Full-colour transfers

het logo wordt eerst door de plotter geprint, uitgesneden en dan door warmte op het textiel geperst. Deze techniek passen we meestal toe als een logo uit meerdere kleuren is opgebouwd. Denk aan foto’s of logo’s met verlooptinten.

 

Kleding Verkoop

Vlemmix Textiel Drukkerij is al jaren bekend bij de meeste sportzaken en wederverkopers in Breda en omgeving. Wij leveren een breed assortiment aan kleding, paraplu’s, keycords, caps, sjaals, mutsen, etc.
Binnen 2 weken kunt u uw textiel geheel bedrukt, geborduurd of getransfereerd ophalen. Natuurlijk kunnen wij het ook bij u bezorgen!